Schildersbedrijf Hengelo

Schildersbedrijf HengeloVoor een schilder in Hengelo bent u bij Kleinsman Schilderwerken aan het juiste adres

Wij van Kleinsman Schilderwerken willen u graag van harte welkom heten op onze website. Zoek niet verder als u zoekt naar een professionele schilder in Hengelo, wij willen graag u een dienst verlenen met al uw schilderwerken in Hengelo. Jarenlange ervaring in combinatie met vakkundig personeel en materiaal is een succes gebleken. In ons portfolio kunt u een aantal van onze afgeronde projecten vinden. Wilt u een betrouwbare en ervaren schildersbedrijf in Hengelo inschakelen om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een frisse verflaag? Kleinsman Schilderwerken staat voor u klaar.

Kleinsman Schilderwerken biedt u vakmanschap

Wat kunt u precies verwachten van ons schildersbedrijf in Hengelo en omstreken? Als schilder in Hengelo zijn wij gespecialiseerd in buiten- en binnenschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, restauratieschilderwerk en decoratieschilderwerk.

Wij houden rekening met uw wensen en denken graag met u mee, dit kan gaan over kleuradvisering bijvoorbeeld. Hierin geven wij een geheel vrijblijvend passend advies. Daarnaast wordt er door ons ook gekeken naar de ondergrond, dit doen wij omdat op deze wijze het verfsysteem wordt bepaald. Dit lichten wij graag toe tijdens een persoonlijk gesprek.

Wanneer het voorwerk is verricht is het tijd voor de uitvoering. De uitvoering wordt gedaan door vakmensen die hebben kennis met deze tak van sport. Dit komt omdat Kleinsman Schilderwerken in 1961 is opgericht en voor vakmanschap gaat. Als u kijkt naar opgeleverde projecten ziet u dat de schilders continu uitgerust zijn met de beste verf en materialen.

Neem contact op met uw schilder in Hengelo

Wij hopen dat u enthousiast bent geworden over Kleinsman Schilderwerken. Hebben wij u al medegedeeld dat er voor particulieren een laag BTW tarief van 6% geldt? Hierbij is het van belang dat de woning ouder dan 2 jaar is en is bewoond bij aanvang van de werkzaamheden. Wilt u ons inschakelen als uw schilder in Hengelo of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 053 5727402 of 06 22 44 36 21.