Schilder Haaksbergen

Schildersbedrijf HaaksbergenHet bedrijf opende zijn deuren in 1961 onder de naam W.M. Kleinsman Glas-Behang en Schilderwerken. Ook staat het bedrijf ingeschreven bij het bedrijfschap “schildersbedrijf”.

Wij werken onder het motto: ”Kwaliteit schilderwerk leveren, met moderne materialen tegen betaalbare prijzen.”

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Naast schilderwerkzaamheden verzorgen wij ook de volgende diensten:

Kleinsman Schilderwerken is een schildersbedrijf in en voor Haaksbergen

Zoekt u een schildersbedrijf in Haaksbergen die u op elk schildergebied hulp kan bieden? Neem dan eens contact op met Kleinsman Schilderwerken. Kleinsman Schilderwerken is gevestigde schildersbedrijf in Haaksbergen. Bij ons staat de wens van de klant centraal. Het is ons streven om elk project tot in de puntjes af te werken. Om uit elk project het maximale te halen spelen hier een aantal factoren in mee. Wij lichten deze hieronder voor u toe.

Wat kan Kleinsman Schilderwerken voor u betekenen?

Kleinsman Schilderwerken is als schildersbedrijf in Haaksbergen in 1961 van start gegaan. Door de jaren heen hebben wij een groot aantal projecten afgerond. Dit heeft als resultaat dat Kleinsman Schilderwerken zich richt op buiten- en binnenschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, restauratieschilderwerk en decoratieschilderwerk. Met deze diensten willen wij graag u helpen. Met veel ervaring op zak hebben veel kennis in dit vak. De wens van de klant staat hierin centraal. Om deze wens te vervullen is uit ervaring gebleken dat een goede communicatie de sleutel is.

Onze voorkeur gaat uit naar een kennismakingsgesprek waarin u uw wensen bij ons aangeeft, zodat een project goed van start gaat en wij aan uw wensen voldoen. Bij het gesprek krijgt u van ons een geheel vrijblijvend passend advies voor kleurkeuze. Daarnaast wordt het verfsysteem bepaald door naar de ondergrond van de oppervlakte te kijken. Met onze lokale vakmensen die uitsluitend met het beste materiaal werken moet het dan goed komen. Kleinsman Schilderwerken is een open en klantvriendelijk schildersbedrijf in Haaksbergen dat u graag van dienst wil zijn.

Neem contact op met uw Kleinsman Schilderwerken in Haaksbergen

Kleinsman Schilderwerken staat voor ”Kwaliteit schilderwerk leveren, met moderne materialen tegen betaalbare prijzen”. Voor de prijzen hanteren wij voor particulieren een laag BTW tarief van 9%. Hiervoor moet de woning ouder zijn dan 2 jaar en bewoond zijn bij aanvang van de werkzaamheden. Wij gaan graag voor u aan de slag. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen als uw schilder in Haaksbergen? Bel ons gerust op 053 5727402 of 06 22 44 36 21.