Schildersbedrijf Eibergen

Schilder EibergenKleinsman Schilderwerken, uw schildersbedrijf in Eibergen

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een schilderbeurt in Eibergen? Zoek niet dan verder want u bent bij ons bij het juiste adres. Kleinsman Schilderwerken is een schildersbedrijf in Haaksbergen gevestigd, dat neemt niet weg dat wij werkzaam zijn als schilder in Eibergen. Bij Kleinsman Schilderwerken staat kwaliteit voorop, naast kwaliteit probeert Kleinsman Schilderwerken dicht bij de klant te staan. Dit wordt gedaan om de wensen van de klanten beter te begrijpen en te onze werkwijze hierop aan te passen. Door dit te doen blijft het werk van Kleinsman Schilderwerken uit hoge kwaliteit bestaan. Met onze specialisten en jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar.

Schakelt u ons in als schilder in Eibergen?

In 1961 is Kleinsman Schilderwerken opgestart. Hierdoor hebben wij ondertussen enorm veel ervaring binnen de schilderswereld. Daarom zijn buiten- en binnenschilderwerken, onderhoudsschilderwerken, restauratieschilderwerken en decoratieschilderwerken onze specialiteit geworden. Met een kennismakingsgesprek kunt u alle wensen aangeven, hierop spelen wij op in om samen op de juiste lijn te zitten waardoor uiteindelijk wij hopen uw schilder in Eibergen te worden. Bij dit kennismakingsgesprek krijgt u van ons een geheel vrijblijvend passend advies voor kleurkeuze.

Vaak is er meer mogelijk dan u zelf denkt. Verder wordt er gekeken naar de ondergrond van het te schilderen oppervlak. Aan de hand van de ondergrond wordt het gehele verfsysteem bepaald. Als laatste wordt er afgesproken wanneer het schilderwerk plaats gaat vinden. Tot die tijd kunt u altijd gerust langskomen voor vragen of opmerkingen. Als het de tijd daar is komen de vakmensen aan te pas. Deze mensen zijn klantvriendelijk. Daarnaast hebben zij jarenlange ervaringen in schilderwerken en werken uitmuntend met beste materiaal. Samen met u willen wij van Kleinsman Schilderwerken tot het gewenste resultaat komen.

Voor al uw schilderwerken kunt u terecht bij Kleinsman, uw schilder in Eibergen

Ons doel is om het gewenste resultaat te bereiken. Om samen met de klant op één te lijn te zitten is van groot belang. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat door samen te werken met de klant het resultaat beter bevalt. Voor particulieren wordt er door Kleinsman Schilderwerken een laag BTW tarief van 6% gehanteerd. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u ons inschakelen als uw schilder in Eibergen? Bel ons direct op 053 5727402 of 06 22 44 36 21. Tevens kunt u een e-mail sturen naar info@kleinsmanschilderwerken.nl.