Behanger Enschede

Behanger Enschede

Professionele behanger in Enschede nodig?

Heeft u een ervaren en deskundige behanger nodig in de omgeving van Enschede die zorg kan dragen voor het beste behangwerk van de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij Kleinsman Schilderwerken aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in schilderwerk, beglazing en wandafwerking en bestaan uit een team met ervaren vakmensen die gepassioneerd en professioneel te werk gaan.

Naast het verzorgen van het meest voorkomende binnen –en buitenschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, restauratieschilderwerk en decoratieschilderwerk, zijn wij ook specialist in het verzorgen van behangwerk van de hoogste kwaliteit. Onze speciaal opgeleide behangers zijn werkzaam in Enschede en omgeving en plaatsen voor zowel de zakelijke als particuliere markt foto –en vliesbehang.

Behangwerk in Enschede

Wanden van woningen worden hedendaags steeds vaker afgewerkt met modern en fraai behang. Kleinsman Schilderwerken heeft de beste behangers in de omgeving van Enschede in het team die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van foto –en vliesbehang. Waar in het verleden veelal werd gekozen voor traditioneel klassiek behang, maken we tegenwoordig steeds meer gebruik van fotovliesbehang. Door gebruik te maken van dit behangtype wordt het mogelijk gemaakt om de wanden te voorzien van een bijzonder egale en strakke afwerking, grote oppervlaktes te breken en meer sfeerbeleving te creëren in de te bewerken ruimte.

Bij fotobehang wordt er een foto op grote gebracht en vervolgens geprint op speciaal vliesbehang. De afmetingen van het behang zijn door de klant zelf te bepalen en onze behanger in Enschede zorgt ervoor dat de materialen op de juiste manier worden aangebracht op de wanden. Fotobehang hecht het beste op een vers gestucte muur, omdat het met een speciaal soort lijm dient te worden aangebracht.

Naast het aanbrengen van fotovliesbehang kunnen wij bij Kleinsman Schilderwerken uiteraard ook gewoon glasvezelbehang en traditionele behanglagen aanbrengen, zodat dit vervolgens over kan worden gesaust. Kleinsman schilderwerken levert enkel en alleen kwaliteit door gebruik te maken van de meest moderne materialen tegen uiterst betaalbare prijzen.

Behanger nodig in Enschede?

Kleinsman Schilderwerken verzorgt voor u alle vormen van wand –en plafondafwerking, waarbij onze behangers en schilders in Enschede gebruik maken van de beste materialen om de hoge kwaliteit van onze diensten te waarborgen. Voor een impressie van onze werkzaamheden kunt u terecht op onze portfoliopagina, zodat u alvast een goede indruk kunt krijgen van ons werk.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Kleinsman Schilderwerken door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar (053) 572 – 74 02 of 06 – 22 44 36 21.