Behanger Hengelo

Behanger Hengelo

Behanger in Hengelo nodig?

Professionele behanger in Hengelo nodig? Kleinsman Schilderwerken is gespecialiseerd in schilderwerk, beglazing en wandafwerking en levert de beste behangers in de omgeving van Hengelo. Ons vakmanschap in combinatie met de beste behangers en meest moderne materialen is een uitstekende basis voor het afleveren van werk van de allerhoogste kwaliteit.

Naast het feit dat de behangers van Kleinsman Schilderwerken uiteraard specialist zijn in het aanbrengen van traditionele behangsoorten zoals glasvezelbehang, wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor fotovliesbehang als wandafwerking in moderne woningen. Dit fenomeen wordt steeds vaker toegepast in zowel de particuliere als zakelijke markt, omdat er een foto kan worden aangeleverd door de klant die vervolgens gedrukt wordt op behang van hoge kwaliteit. Onze behangers in Hengelo zorgen er vervolgens voor dat met het gebruik van de juiste kennis en materialen het behang op een zeer strakke manier wordt aangebracht.

Kleinsman Schilderwerken voor al uw behangwerk in Hengelo

Onze behangers in Hengelo werken steeds vaker met behang op vliesbasis als wandafwerking, omdat er veel meer verschillende kleuren en opmaken zijn te verkrijgen bij deze behangsoort. Door het aanbrengen van fotovliesbehang voorzien onze behangers uw woning in Hengelo van een bijzonder egale en strakke afwerking, waarbij er tevens meer sfeerbeleving wordt gecreëerd.

Als u kiest voor fotobehang kunt u zelf een foto aanleveren die vervolgens door ons op de juiste grootte wordt gebracht om aan te brengen op de gewenste wand. Bij voorkeur wordt fotovliesbehang aangebracht op vers gestucte muren, omdat er gebruik wordt vaak van een speciale lijm die goed moet hechten. Om het behang aan te brengen gebruiken onze behangers in Hengelo een Roll-on lijm die wordt aangelengd met de juiste hoeveelheid water. Op het moment dat de lijm de juiste dikte heeft bereikt, worden de muren ingesmeerd met het hechtmateriaal en worden de banen fotovliesbehang naadloos aan elkaar geplakt.

Neem contact met ons op voor ervaren behangers in Hengelo

Wilt u uw woning of bedrijfspand ook voorzien van beglazing of wand –en plafondbewerking van de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen? Neem dan vandaag nog contact met Kleinsman Schilderwerken op en in samenwerking met u gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Om alvast een indruk te krijgen van onze werkzaamheden kunt u een kijkje nemen op onze portfoliopagina, waar wij een aantal van onze reeds gerealiseerde projecten hebben tentoongesteld.